First of all, I want to thank you so much for your comments and feedback! :) I really am grateful for it.
In today's post, I want to show you photos of my french onion soup (soupe à l'oignon gratinée) that I cooked on Monday for the first time. It took me loads of time (the caramelization of the onion circa 1 hour), but it was tasty! And I saved a piece of the fresh baguette so it was a very hearty and tasty dinner. I was cooking according to a recipe by Cuketka. I only pity that I did not have the right bowls - e.g. this one with a lion's head from Butlers. Have you ever tried to cook this soup, or tasted it?
Cibulačku jsem ještě nejedla. My jsme včera s mamkou vařily italskou fazolovou polévku, která byla taky moc dobrá - je to už osvědčený recept pohle Fresh kuchařky od Pohlreicha.
OdpovědětVymazatNikol, tak italskou znám snad jen minestrone, ale tu asi nemáš na mysli :) Určitě tu cibulačku někdy taky zkuste :)
VymazatNe, tu ne, ale je taky dobrá. Možná by se dal na tu jeho italskou najít recept někde na netu. Nevím - já mám přímo kuchařku a v ní založený recept - koukám vždy na jisto. :) Cibulačku určitě zkusíme.
Vymazatmnam, cibulačku bych si hned dala:)
OdpovědětVymazatwww.melissahartford.blogspot.com
Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
Instagram
Určitě ji někdy podle toho receptu vyzkoušej :)
VymazatFrancouzskou cibulačku jsem ještě nezkoušela, ale tu klasickou mám ráda :) Dle fotek jeopravdu znát, že se ti povedla :)
OdpovědětVymazatDěkuju, Eliss :) Ještě lepší by vypadala v těch originál miskách na cibulačku, tak třeba příště :)
VymazatJen koukat na fotky a už se mi sbíhají sliny :D
OdpovědětVymazatDěkuju, Maddie :)
Vymazat